5/5 - (9 votes)

Unde să-mi repar telefonul? Care este cel mai bun service gsm din Iași?

Este întrebarea pe care și-o pun mulți dintre posesorii de telefoane defecte.

Cum caut un service gsm bun

Pe mâna cui ar trebui să ajungă telefonul meu ca să fiu sigur că o să mi-l repare așa cum trebuie, fără bătăi de cap, sau probleme?

Telefonul este un dispozitiv personal de care depindem în viața de zi cu zi.
Este dispozitivul ce conține toate datele noastre personale: numere de telefon, fotografii, video-uri cu familia, aplicațiile bancare, etc. 

Am spart display-ul la telefon

Unde găsesc un service reparații gsm, care să ofere servicii bune, la un preț decent, și să nu mă țină fără telefon o saptămână!

Cum să mă orientez să aleg ceea ce trebuie, să nu-mi strice mai rău telefonul, sau să nu-mi fure/sustragă ceva din el?
Cum să aleg un service telefoane în Iași ce să-mi ofere și o garanție pentru ceea ce repară?

Pe cine să întreb, unde să caut?
Să întreb colegii de servici sau prietenii?
Să caut pe Google?
Să merg la service-ul gsm de la prima intersecție, dacă tot îmi este aproape?

unde sa-mi repar telefonul

În concluzie, pe scurt:

  • unde să merg
  • sunt oare de încredere
  • cât costă
  • cât durează
  • ce garanție oferă

În Iași sunt câteva zeci de service-uri gsm, situate în aproape toate zonele orașului. Service-uri mai mari sau mai mici, cu o vechime de câțiva ani, sau de câteva zeci de ani.

service gsm Iasi

Criteriile după care se orientează clienții, sunt diferite în funcție de modul de abordare, și situație:

  • pentru unii clienți contează prețul;
  • pentru alții contează sa fie aproape de casă, să nu se deplaseze prin traficul aglomerat;
  • alții țin cont de părerile și recomandarile celor apropiați;
  • alți clienți verifică credibilitatea service-ului gsm

Întrebarea totuși persistă, care este cel  mai bun service gsm din Iasi, ca să-mi repar telefonul în siguranță?

Recomandarea noastră este să vă orientați către un service gsm ce oferă ÎNCREDERE!

Plate in rate telefoane

Cum puteți verifica dacă un service este de încredere?

Iată 8 elemente ce o să vă ajute foarte mult să-l analizați în mediul online, și nu numai:

1.Recenziile. Verificați pe pagina de Google, ce notă, și câte recenzii are. Cu cât mai multe cu atât mai bine. Un service ce are o notă de sub patru steluțe, cu siguranță trebuie evitat. Nu ar strica să citiți și câteva dintre recenzii, să vedeți care sunt părerile clienților ce au apelat la respectivul service, și cât de actuale sunt. Clienții nu se înșeală niciodată, părerea lor contează!  Vă puteți orienta și după recenziile de pe Facebook, dar mai importante sunt recenziile de pe Google. Dacă service-ul gsm își respectă clienții, o puteți observa și din modul de cum îi tratează, de cum le oferă răspunsurile, cât de politicoși sunt, și cât de mult se implică. 

2. Website-ul. O pagina de Facebook sau de Instagram poate face oricine, repede și fără prea multe eforturi. Un website se face mai greu, cu eforturi și costuri mai mari. Un service serios, și care se respectă, acordă o atenție sporită propriului website. Un website aerisit, actualizat, cu informații utile, este dovada unui service gsm ce prezintă încredere.

3. Imaginea. Indiferent pe ce canal online vă uitați, ar trebui să analizați detaliile ce țin de imagine: cum arată, dacă este îngijit, ordonat, și are un aspect general plăcut. Un service gsm situat la periferie, mic, înghesuit, neîngrijit, ce vinde de toate amestecate, cu siguranță nu prezintă încredere. Atenție! Acordați atenție fotografiilor! Acestea trebuie să fie autentice, să nu fie fotografii generale copiate de pe internet. Fotografiile trebuie să prezinte magazinul, angajații și mediul de lucru. 

4. Comunicarea. Fie că e telefonic, pe Facebook, pe Instagram, pe Google, sau în magazin, comunicarea cu clientul trebuie să fie amabilă, promptă și la obiect. Un service la care angajații răspund greu, fără amabilitate și implicare, trebuie evitat. 

5. Experiența și vechimea în domeniu. Un service gsm cu o vechime mai mare poate prezenta o mai mare încredere. Mai trebuie urmărită și evoluția service-ului gsm, dacă în timp s-a perfecționat, și dacă a progresat. Experiența se poate vedea în conținutul postat pe social media sau pe website. Un service gsm cu experiență tot timpul o sa afișeze cum lucrează, ce noutați are și ce reparații la telefoane de generație nouă poate efectua. Analizați prezentările video și fotografiile

6. Termenii și condițiile serviciilor oferite. Detalii ce țin de reparație în sine:
Prețul reparației
. Nu vă recomandăm să vă orientați după criteriu “cel mai mic preț”. Prețul mic nu înseamnă calitate. Piesele și componentele de calitate/originale nu sunt ieftine. Tehnicienii cu experiență care știu ce fac, nu sunt ieftini. Dar nici să nu trecem la extrema cealaltă, să alegeți cel mai mare preț. Tot timpul adevărul este la mijloc! 
Timpul de rezolvare.
Daca service-ul gsm are piesele pe stoc, unele operațiuni pot dura 30 min, altele de pe o zi pe alta, depinde de complexitate, și operațiune. 
Ce opțiuni oferă.
Service-ul gsm trebuie să ofere clientului opțiunea de a alege dintre piese originale și aftermarket.
Garanția oferită.
În funcție de operațiune și componenta schimbată garanția trebuie să fie între 3 și 12 luni. Foarte rar am întâlnit  de garanții mai mari de 12 luni. 

7. Transparența:
– să comunice prețul încă de la început;
– să explice clientului ce operațiuni urmează să efectueze;
– să existe posibilitatea de a verifica online statusul evoluției reparației;
– să returneze clientului, piesa schimbată/înlocuită

8. Legalitate
– să ofere bon de intrare

– să ofere o garanție printată (nu pe vorbe)
– să ofere bon de casă/factură

birou lucru service gsm

Elemente “bonus”:
– telefon la schimb, pe perioada efectuarii reparației;
– preluare și predare de acasă;
– să existe posibilitatea de a vizualiza execuția operațiunii.

Sperăm ca cele 8 elemente să vă ajute să analizați și să concluzionați singuri care este cel mai bun service gsm din Iași pentru dumneavoastră.

iasi

Unde găsiți service-uri gsm în Iași?

În Iași sunt destule service-uri de reparații telefoane, aproape în toate zonele și cartierele orașului.
Majoritatea service-urilor gsm sunt deschise de luni până vineri 9.00 – 18.00/19.00, sâmbăta program scurt, sau închis. 
Nu am identificat nici un service gsm deschis duminica, în Iași, posibil să existe în centrele comerciale mai mari, cu program doar de preluare și predare. 

Marea majoritate a  service-urile din Iași sunt service-uri multibrand, adică repară telefoane din toate gamele de branduri și modele. Aproape toate locațiile sunt service-uri locale. 
În momentul publicării acestui articol, în Iași nu sunt deschise service-uri gsm de brand dedicat, cu excepția celui de la Palas, iStyle, care preia în service pe garanție, și post garanție telefoanele iPhone, acestea fiind trimise la București pentru reparații. 

Reparații telefoane în Iași zona Nicolina, găsiți câteva service-uri gsm ce repară telefoane, dar și laptop-uri.

Service gsm în Iași zona  Podul Roș, sunt cel puțin două service-uri gsm ce se ocupă de reparații telefoane de ceva timp. Sunt serioși, și acordă atenție clienților. 

Reparații telefoane Iași, în Păcurari este cel puțin un service ce are ceva timp de cand este deschis, tot aici o să găsiți și telefoane la vânzare. 

Service gsm și reparații telefoane în zona Gară, Iași. Sunt aprox. 4-5 service-uri gsm. Câteva din ele sunt de mult timp deschise.

Service și reparații telefoane în zona Centru Iași. Sunt aproximativ 2-3 service-uri gsm. O parte deschise de mult timp, o parte deschise relativ recent, de 2-3 ani. 

Service și reparații telefoane în zona Dacia, o să găsiți cel puțin două, care sunt deschise de mult timp. Pe lângă telefoane mai repară și astfel de dispozitive electronice.

Reparații și service gsm în zona Alexandru, sunt cel puțin 2-3, unul dintre ele are experiență de ceva timp și sunt responsabili în ceea ce fac. 

Service gsm, și reparații telefoane în zona Tătărași. Găsiți începând de la str. V. Lupu până în zona Doi Băieți. O parte din ele sunt deschise relativ recent, în ultimii 2-3 ani. 

Service gsm în zona Tudor Vladimirescu. În zona Tudor sunt peste 6-8 service-uri gsm și reparații telefoane. În Tudor este Bulevardul GSM 😁😁😁.  Începând din zona intersecției Bucșinescu, până în apropierea Iulius Mall. O parte din ele pe lângă telefoane, repară și alte dispozitive, precum PC-uri, TV-uri, console jocuri, etc. 

GSM ZONE este primul service gsm din Tudor Vladimirescu, și printre cele mai vechi din Iași, din 1998!
 În timp s-au mai deschis și alte service-uri gsm în zona Tudor, o parte de către foști angajați, sau colaboratori ai GSM ZONE.
Avem cel mai deschis program zilnic, din Iași 😁 
Avem deschis 11,5 ore /zi (8.30 – 20.00, sâmbăta 9.00 – 15.00).  
Suntem specializați pe reparații telefoane, tablete, laptop-uri și smartwatch-uri. 
Serviciile noastre sunt focusate spre calitate și timpi scurți de execuție!

Dacă doriți să aflați PREȚUL EXACT al unei reparații pentru telefonul dvs. apăsați pe butonul de mai jos! ⬇️

SERVICE GSM IASI

Suntem cel mai longeviv service GSM din Iași! Încă din 1998! Detalii despre serviciile noastre:

Autor: Abutoaiei Marian – Gsm Zone

© Drepturi de Autor (Copyright) – Acest articol este proprietatea Gsm Zone – Abutoaiei Marian (www.gsmzone.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link direcționat către acest articol! Orice încălcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

apa in telefon

Vrei să mai primești SFATURI GRATUITE și UTILE de la noi? Lasă-ne email-ul tău, ca să putem ține legătura!