Iași, România, B-dul T.Vladimirescu nr.46, lângă Sei Bella          L-V 8:30-20:00 / S 9:00-15:00

Noi

Cine suntem noi?

Noi, Marian si Andreea Abutoaiei suntem fondatorii și administratorii Gsm Zone.

noi

Fondat─â ├«n 1998, Gsm Zone s-a n─âscut din pasiunea pentru electronic─â aplicat─â, tehnologie ╚Öi telecomunica╚Ťii, pasiune ce a existat ├«nc─â din copil─ârie ca ╚Öi hobby, transmis─â din familie.

”Pasiunea s-a transmis din genera╚Ťie ├«n genera╚Ťie ├«nc─â din 1948 de la str─âbunicul meu, care fost telefonist, undeva dup─â terminarea celui de al Doilea R─âzboi Mondial. La acea perioad─â sistemul ╚Öi re╚Ťeaua de telefonie pe fir era ceva nou si revolu╚Ťionar, fiind un pas ├«nainte ├«n evolu╚Ťia tehnologic─â a comunica╚Ťiilor. ╚śi acum p─âstrez cu m├óndrie actele str─âbunicului ├«mb─âtrinite de timp din care reiese c─â a luptat pe front, c─â a lucrat ca telefonist din 1948 sau c─â a fost primar.┬á

La zeci de ani distan╚Ť─â am preluat aceast─â pasiune pentru comunica╚Ťii, ╚Öi ├«nc─â de la varsta de 12 ani am ├«nceput s─â ├«nva╚Ť din tainele electronicii aplicate. Mi-am construit singur, primul interfon, primul telefon ”home made”, primul radioemi╚Ť─âtor ╚Öi multe alte gadget-uri.

Timpul a trecut, am continuat s─â ├«nva╚Ť ╚Öi am evoluat odat─â cu dezvoltarea tehnologiei ├«n telecomunica╚Ťii, iar ├«n anul 1997 am avut primul contact cu telefonia mobil─â, c├ónd am fost dealer/agent Dialog (printre primele re╚Ťele de telefonie mobil─â din Rom├ónia). La scurt timp, ├«n anul 1998 am ├«nceput s─â m─â ocup propriu zis de service GSM, ╚Öi a╚Öa s-a n─âscut Gsm Zone!┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬áPot spune c─â Gsm Zone are o tradi╚Ťie ├«nc─â din 1948 ╚Öi cu o experien╚Ť─â din 1998!A.M.

Avem principii corecte și integre ce ne ghidează în business și care au ca obiectiv MULȚUMIREA CLIENTULUI

Ne ocup─âm de acest business de peste 20 de ani ╚Öi o facem foarte bine, a╚Öa ne v─âd ╚Öi percep clien╚Ťii care au apelat la serviciile noastre.

├Äncerc─âm s─â oferim clien╚Ťilor no╚Ötri o experien╚Ť─â cat mai pl─âcut─â atunci cand au nevoie de noi. Suntem mereu aten╚Ťi la detalii ╚Öi la cerin╚Ťele clien╚Ťilor no╚Ötri.
Investim permanent ├«n oameni, ├«n tehnologie ╚Öi ├«n perfec╚Ťionarea serviciilor oferite.

Ne alegem oamenii care ne reprezintă și care rezonează cu principiile noastre fundamentale.

Oferim clien╚Ťilor no╚Ötri servicii complete de repara╚Ťii / Service Gsm.
Repara╚Ťii pentru 98% din modelele existente de pe pia╚Ť─â.
Repara╚Ťii pentru telefoane, tablete ╚Öi laptop-uri

noi

Ne place să zambim, să oferim și să bucurăm oameni!

┬áSecret Santa 2018 – Gsm Zone

Zonel la inviorare – RUN 1KM

ZONEL la RUN 1KM

De la cafea la bere

 La multi ani de Mihail si Gavril

Team Building – Gsm Zone – BBQ – oct 2019

La multi ani, Asem!

Halloween la Gsm Zone

Team Building AirSoft – ACTIUNE!

La multi ani, Gabriel!

Transmisie LIVE! 2019 – Sfaturile noastre!

LIVE de la Gsm Zone – 2018

Happy Birthday Adi & Alex!

LIVE de la Gsm Zone

Despre noi si cu ce ne ocupam

Service GSM in China

Am fost in China aproape in fiecare an (din ultimii 10 ani). Am observat viteza de dezvoltare, ascensiunea si evolutia din toate punctele de vedere. 

Shenzhen, orasul cu 17 milioane de locuitori este locul unde se produc cele mai multe produse electronice si tot aici exista cel mai mare market de electronice. 

Impresionant prin marime si varietate, aici se produc piesele /componentele pentru telefoanele mobile, incepand de la suruburi pana la display-uri.

Am avut ocazia sa observ schimbarile de la un an la altul, in video-ul de mia jos aveti un exemplu, service-urile gsm ­čÖé 2017 vs 2018

A.M.

Acum ceva timp.

Ne aducem aminte cu drag, acum un an si jumatate am primit transportul din China cu toate utilajele/masinile de reconditionat display-uri. 

Eram ca niste copii care primeau jucarii noi ­čśŐ ­čśŐ ­čśŐ dornici de a descoperi noul ­čśŐ┬á

Gsm Zone in China

Interesante experientele din China, noi descoperiri, noi technologii.

Am fost si la AFTERHILLS!   

O experianta placuta si initeresanta, mai ales pentru mascota nostra  ZONEL!