Iași, România, B-dul T.Vladimirescu nr.46, lângă Sei Bella          L-V 8:30-20:00 / S 9:00-15:00

Termeni ╚Öi condi╚Ťii

Comanda

Ne puteţi trimite posibilele comenzi/solicitari servicii via e-mail sau prin formular online direct (valabil pentru serviciile de deblocare la distanta) Nu uitaţi să ne daţi datele corecte si complete, nume, nr de telefon de contact, datele solicitarii.

Preţuri

Toate pre┼úurile sunt pre┼úuri nete ┼či nu includ posibilele costuri/tarife de asigurare ┼či de expediere. si/sau comisioane bancare de transfer. Pre┼úurile pot fi supuse unor schimb─âri pe termen scurt f─âr─â preaviz. Pre┼úurile se pot schimba zilnic.

Plata

In momentul în care începem o cooperare cu un nou client, solicităm plata integrala in avans (valabil pentru serviciile de deblocare la distanta). Din momentul receptionarii platii in conturile firmei se poate incepe procedura se solutionare a solicitarii clientului.

Termenii de livrare

Perioada de asteptare a furnizarii materialului solicitat se calculeaza in zile lucratoare si poate suferi intarzieri maxim cu 20% din termenul stabilit initial. Dac─â dup─â termenul prestabilit, + 20% nu se furnizeaza materialul solicitat, clientului i se anuleaza solicitarea si se restituie suma achitata de acesta in maxim 5 zile lucratoare.

Modalităţi de plată

Accept─âm ┼či transferuri bancare: Achita┼úi la:

Denumirea Institu┼úiei bancare Banca Transilvania S.A. ÔÇô Agentia campus Tudor
Adresa b─âncii Iasi
Cod Swift
num─âr cont RON
Date firma

furnizoare

S.C. GSM TEL UNU S.R.L.

CUI 414 250 68  J04/1305/2019

J37/265/2019

Luaţi in considerare că toate taxele pentru transferul bancar în contul cumpărătorului sunt suportate de acesta.

Livrarea ┼či expedierea

Livrarea se face prin mijloace electronice, email, sms, canale de comunicare tip messenger
Istoricul acestora constituie dovada activitatii, informatiei comunicate cat și a furnizarii materialului solicitat.

Garanţie

Termenii si conditiile de garantie sunt diferite pentru serviciile din locatia/magazinul nostru. Difera in functie de serviciu, produs/componenta/subansamblu utilizat la procesul de service.
Acestea se comunica si se iau la cunostinta individual si se accepta prin semnatura.
Nu se ofera ┬ágarantie pentru operatiunile de tip software intrucat acestea pot fi influientate de terti factori, ┬ádirecti si indirec╚Ťi, independenti de firma noastra (valabil pentru serviciile de deblocare la distanta si cele din locatie)

Marca inregistrata

Marca ÔÇśGsm ZoneÔÇÖ este marca ├«nregistrat─â ╚Öi se supune legilor si prevederilor legisla╚Ťiei roam├ónesti si europene. ┬áOrice peroana juridica sau fizica ce incalca prevederile legate de drepturile supra marcii inregistrate va suporta consecintele si repercursiunile conform legii, plus daune de ordin material aferente.

Drepturile de autor

Con╚Ťinutul din acest website ( material video, foto, text ) este propietatea exlusiva a Gsm Zone si a administratorilor.
Este protejat de legea drepturui de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea de articole se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar in limita a maxim 500 de caractere, urmate de link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Colectarea datelor

In cadrul website-ului nostru sunt formulare de adresare / solicitare ce necesita sa completati cu datele dvs. pentru a va putea contacta/raspunde ( nume, prenume, adresa de email, nr. telefon). Prin bifarea acestora sunteti de accord sa le utilizam pentru a va contacta si pentru a va furniza informatii.