5/5 - (17 votes)

Revenim cu episodul doi din videoul țeapa cu bateriile iPhone,în care menționam precum că multe baterii de pe piață sunt modificate pentru a arată că sunt originale în meniul telefonului  sau au un lifetime bun fără ca clienții să știe acest lucru. Adică sunt păcăliți. 

Iată cum poți să-ți dai seama dacă ai o baterie modificata sau cu improvizatii în telefonul tău iPhone:

  • Rămâne mult timp la același procent de life-time fără sa scadă. Am avut cazuri în care a stat peste un an la 100% , dar bateria nu tine decât jumătate de zi.
  • Se închide telefonul chiar dacă bateria este încărcată 20-30%
  • Se încălzește la utilizare sau la încărcare
  • Se închide sau restarteaza telefonul aleatoriu
  • Se încarcă foarte greu
  • Se poate umfla după câteva luni.

Cine apelează la metoda de modificare a bateriei?

  • În primul rând combinatorii sau cum li se mai spune samsarii de telefoane;
  • Clienții individuali ce-și pregătesc telefonul de vânzare;
  • Service-urile care montează baterii modificate, dar fără a transmite clientului acest lucru, o prezintă ca și originală.

Aici trebuie sa facem o mențiune Sunt service-uri care informează corect și complet clientul vis-a-vis de metoda folosită și clientul este de acord. Ne-am luat mult hate la primul episod al acestui video. Multe service-uri  ne-au blamat ca am adus în discuție aceasta metodă de modificare a bateriilor. 

Dar ce am vrut noi sa scoatem în evidenta este partea în care se dezinformează și păcălește clientul. Atunci când una spui și alta oferi. Și am mai vrut să evidențiem faptul că oricine poate fi păcălit și să cumpere un iPhone cu bateria modificata fără să-și dea seama. Sa nu ne înțelegeți greșit, sunt și baterii aftermarket pe piață care funcționează în parametri optimi mulțumitori  și se montează de ani de zile pe telefoane.

Clientul are dreptul de a opta sau de a alege ce fel de baterie dorește, originală sau aftermarket, în funcție de buget sau priorități.

Dar noi va spunem din experiență, nimic nu se compară cu originalul.

Dacă doriți să aflați PREȚUL EXACT al unei reparații pentru telefonul dvs. apăsați pe butonul de mai jos! ⬇️

Colectiv Gsm Zone - 2023

Suntem cel mai longeviv service GSM din Iași! Încă din 1998! Detalii despre serviciile noastre:

Autor: Abutoaiei Marian – Gsm Zone

© Drepturi de Autor (Copyright) – Acest articol este proprietatea Gsm Zone – Abutoaiei Marian (www.gsmzone.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link direcționat către acest articol! Orice încălcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

apa in telefon

Vrei să mai primești SFATURI GRATUITE și UTILE de la noi? Lasă-ne email-ul tău, ca să putem ține legătura!