Copiii din cumuna Focuri, Jud. Iasi au primit zilele trecute telefoane si tablete pentru a merge la Scoala Online. 

Gabriel, Miriam, Rareș, Emanuel, Gabriela, Alin, Luis, Denis, Alex, Costică si Robert se bucura acum de orele de limba romana si matematica alaturi de profesorii lor. Educatia copiilor continua chiar si in acesta perioada prin care trecem impreuna. 

Dupa cum am impartasit si in alte articole, Gsm Zone, prezent de peste 21 de ani in domeniu, pe langa activitatile de business se implica activ si in proiecte sociale. De aceasta data am decis sa sustinem proiectul “Ajuta copiii sa mearga la scoala online”. 

O mare parte din copiii din zona rurala nu au un telefon mobil sau un laptop cu ajutorul caruia sa participe la Scoala Online. Situatia actuala din mediul rural arata ca, elevii nu dispun de resursele necesare pentru a-si continua educatia. Din acest motiv a luat nastere dorinta de a ne implica si de a darui copiilor, alaturi de initiatorii Simona Cercel si Ionut Emanuel Diaconu.

Impreuna cu o echipa de oameni darnici si implicati ne-am adunat fortele si am strans peste 10 dispozitive pentru a le dona copiilor din comuna Focuri, Jud Iasi. Dispozitive care le sunt utile pentru a merge la scoala din mediul online. 

Noi am inceput, tu poti continua! Haide sa ajutam si mai multi copii! 

Si tu ai un telefon sau o tableta acasa pe care nu le mai folosesti!

Doneaza-le si ajuta-i sa mearga la scoala!

Uite ce trebuie sa faci pentru a ajuta copiii sa mearga la scoala online:

  1. Completezi formularul online dand click pe butonul de mai jos, “DONEAZA COPIILOR”.  
  2. Echipa Gsm Zone te contacteaza in cel mai scurt timp posibil. 
  3. Poți trece pe la noi la magazin să le lași. 
  4. Sau stabilesti un interval orar, cu un membru al echipei Gsm Zone, in care esti acasa sau la birou si venim noi la tine (dacă ești din municipiul Iași).
  5. Dacă nu ești din Iași ne poți trimite prin curierat la următoarea adresă: Iași, Bdul T.Vladimirescu nr.46 sc.A Magazinul Gsm Zone, in atenția lui Abutoaiei Marian, tel.:  0729300300

*Telefoanele donate, pot fi functionale sau partial functionale si nu mai vechi de 3-4 ani. De cele care nu sunt functionale ne ocupam noi: le vom repara si le vom face utile pentru copii.

Lista donatorilor: Ionut Emanuel Diaconu, Simona Cercel, Marian Abutoaei (GSM ZONE), Andrei Ungureanu, Alexandra Cojocaru, Claudiu Ungureanu, Alexandra Andronachi Oanca, Catalina Severin, Petru Covasa, Ana Atarnauceanu, Gheorghe Raciula, Ciprian Simionescu, Fam. Cercel, Fam. Diaconu.

Gsm Zone s-a înființat în anul 1998, fiind printre primele service din Iași! Mai multe despre noi, găsiți aici: https://www.gsmzone.ro/noi/

Vrei să mai primești SFATURI GRATUITE și UTILE de la noi? Lasă-ne email-ul tău, ca să putem ține legătura!