Copiii din cumuna Focuri, Jud. Iasi au primit zilele trecute telefoane si tablete pentru a merge la Scoala Online. 

Gabriel, Miriam, Rareș, Emanuel, Gabriela, Alin, Luis, Denis, Alex, Costică si Robert se bucura acum de orele de limba romana si matematica alaturi de profesorii lor. Educatia copiilor continua chiar si in acesta perioada prin care trecem impreuna. 

Dupa cum am impartasit si in alte articole, Gsm Zone, prezent de peste 21 de ani in domeniu, pe langa activitatile de business se implica activ si in proiecte sociale. De aceasta data am decis sa sustinem proiectul ÔÇťAjuta copiii sa mearga la scoala onlineÔÇŁ.┬á

O mare parte din copiii din zona rurala nu au un telefon mobil sau un laptop cu ajutorul caruia sa participe la Scoala Online. Situatia actuala din mediul rural arata ca, elevii nu dispun de resursele necesare pentru a-si continua educatia. Din acest motiv a luat nastere dorinta de a ne implica si de a darui copiilor, alaturi de initiatorii Simona Cercel si Ionut Emanuel Diaconu.

Impreuna cu o echipa de oameni darnici si implicati ne-am adunat fortele si am strans peste 10 dispozitive pentru a le dona copiilor din comuna Focuri, Jud Iasi. Dispozitive care le sunt utile pentru a merge la scoala din mediul online. 

Noi am inceput, tu poti continua! Haide sa ajutam si mai multi copii! 

Si tu ai un telefon sau o tableta acasa pe care nu le mai folosesti!

Doneaza-le si ajuta-i sa mearga la scoala!

Uite ce trebuie sa faci pentru a ajuta copiii sa mearga la scoala online:

  1. Completezi formularul online dand click pe butonul de mai jos, ÔÇťDONEAZA COPIILORÔÇŁ.┬á┬á
  2. Echipa Gsm Zone te contacteaza in cel mai scurt timp posibil. 
  3. Po╚Ťi trece pe la noi la magazin s─â le la╚Öi.┬á
  4. Sau stabilesti un interval orar, cu un membru al echipei Gsm Zone, in care esti acasa sau la birou si venim noi la tine (dacă ești din municipiul Iași).
  5. Dac─â nu e╚Öti din Ia╚Öi ne po╚Ťi trimite prin curierat la urm─âtoarea adres─â: Ia╚Öi, Bdul T.Vladimirescu nr.46 sc.A Magazinul Gsm Zone, in aten╚Ťia lui Abutoaiei Marian, tel.:┬á 0729300300

*Telefoanele donate, pot fi functionale sau partial functionale si nu mai vechi de 3-4 ani. De cele care nu sunt functionale ne ocupam noi: le vom repara si le vom face utile pentru copii.

Lista donatorilor: Ionut Emanuel Diaconu, Simona Cercel, Marian Abutoaei (GSM ZONE), Andrei Ungureanu, Alexandra Cojocaru, Claudiu Ungureanu, Alexandra Andronachi Oanca, Catalina Severin, Petru Covasa, Ana Atarnauceanu, Gheorghe Raciula, Ciprian Simionescu, Fam. Cercel, Fam. Diaconu.

Gsm Zone s-a ├«nfiin╚Ťat ├«n anul 1998, fiind printre primele service din Ia╚Öi! Mai multe despre noi, g─âsi╚Ťi aici: https://www.gsmzone.ro/noi/