5/5 - (17 votes)

╚ÜEAPA CU BATERIILE DE IPHONE! SE POATE DA┬á ‘KILOMETRAJUL’┬á ├ÄNAPOI LA BATERII?

Dup─â cum ╚Öti╚Ťi ├«nc─â din 2018 la un┬á iphone dac─â nu are bateria original─â o sa afi╚Öeze in meniul telefonului acest lucru printr-un mesaj.┬áHaide╚Ťi sa vedem cum sunt┬á totu╚Öi p─âc─âli╚Ťi clien╚Ťii.

Sunt doua situa╚Ťii:

  • atunci c├ónd vor s─â-╚Öi ├«nlocuiasc─â bateria ├«ntr-un service┬á cu una nou─â┬á original─â┬á
  • sau c├ónd ├«╚Öi cumpara un iPhone second hand┬á

 

Primul situa╚Ťie:

Bateria a ajuns la  aproape 80% life time si nu mai tine ca înainte.

Mergi la un service ╚Öi ├«╚Ťi ofer─â o baterie noua ( fiind prezentat─â ca si original─â)┬á cu life time 100%┬á

Ceea ce nu ╚Ötiu clien╚Ťii este c─â ├«n majoritatea situa╚Ťiilor le este montat─â o baterie aftermarket ( adic─â nu original─â ) cu partea electronic─â de la bateria veche cu ceva improviza╚Ťii┬á la care s-a modificat software life-time-ul si num─ârul de cicluri de ├«nc─ârcare.

Astfel clien╚Ťii sunt p─âc─âli╚Ťi ╚Öi primesc altceva ├«n loc de o baterie original─â nou─â Apple.

 

├Än imagini observa╚Ťi cum se scrie procentajul de la 81% la 100% ╚Öi 1211 de cicluri la 10┬á

A doua situa╚Ťie este atunci c├ónd ├«╚Öi achizi╚Ťioneaz─â un iPhone second hard de pe platformele online sau de la case de amanet ╚Öi la verificarea ini╚Ťial─â are un procentaj bun la baterie, aprox┬á 96-98% dar in interior se afla o baterie aftermarket modificata, astfel clientul este┬á din nou p─âc─âlit.┬á

Mai exista o varianta foarte des întâlnită la telefoanele second hand oferite spre vânzare la care nici măcar nu s-a schimbat bateria, doar s-a modificat software numărul de cicluri de încărcare si life-time-ul.

Este ca si cum ai modifica kilometrajul la masini pentru a pacali clien╚Ťii

Este o adevărată industrie în acest domeniu creată de producători chinezi care s-a dezvoltat special pentru asta.

Au creat programatoare si accesorii speciale pentru a păcăli telefonul sa afișeze un alt status in meniu. 

├Än episodul 2 o sa va ar─âtam dezavantajele si problemele care apar de la acest tip de baterii aftermarket si de la aceste improviza╚Ťii.

A doua situa╚Ťie este atunci c├ónd clientul┬á ├«╚Öi achizi╚Ťioneaz─â un iPhone second hard de pe platformele online sau de la casele de amanet.┬á La verificarea ini╚Ťial─â are un procentaj bun la baterie, aproximativ┬á 96, 98% dar ├«n interior se afla o baterie aftermarket modificat─â, astfel clientul este┬á din nou p─âc─âlit.┬á

Mai exista o varianta foarte des ├«nt├ólnit─â la telefoanele second hand oferite spre v├ónzare la care nici m─âcar nu s-a schimbat bateria, doar s-a modificat software num─ârul de cicluri de ├«nc─ârcare ╚Öi lifetime-ul Este ca si cum ai modifica kilometrajul la masini pentru a p─âc─âli clien╚Ťii

Există o adevărată industrie în acest domeniu creată de producători chinezi care s-a dezvoltat special pentru asta.

Au creat programatoare ╚Öi accesorii speciale pentru a p─âc─âli telefonul sa afi╚Öeze un alt status ├«n meniu.┬á├Än episodul 2 o sa va ar─âtam dezavantajele ╚Öi problemele care apar de la acest tip de baterii aftermarket cum modific─âri ╚Öi improviza╚Ťii.

Dac─â dori╚Ťi s─â afla╚Ťi PRE╚ÜUL EXACT al unei repara╚Ťii pentru telefonul dvs. ap─âsa╚Ťi pe butonul de mai jos! ÔČç´ŞĆ

Colectiv Gsm Zone - 2023

Autor: Abutoaiei Marian – Gsm Zone

┬ę Drepturi de Autor (Copyright) – Acest articol este proprietatea Gsm Zone – Abutoaiei Marian (www.gsmzone.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar ├«n limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link direc╚Ťionat c─âtre acest articol! Orice ├«nc─âlcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

apa in telefon

Vrei s─â mai prime╚Öti SFATURI GRATUITE ╚Öi UTILE de la noi? Las─â-ne email-ul t─âu, ca s─â putem ╚Ťine leg─âtura!