Iasi, Romania, BD. T.Vladmirescu nr.46, near Sei Bella M-F 8:30-20:00 / S 9:00-15:00

Pick-up & Delivery

Primul serviciu de Pick-up & Delivery
Service GSM din Iași!

Începând cu 15 martie 2020, puteți beneficia de noul nostru serviciu! Am lansat primul serviciu 𝐏𝐈𝐂𝐊-𝐔𝐏 & 𝐃𝐄𝐋𝐈𝐕𝐄𝐑𝐘, Service Gsm din Iași!  Serviciu absolut GRATUIT!

 

Nu poți să ieși din casă din cauza pandemiei COVID19, sau ești prea ocupat, dar totuși trebuie să-ți repari telefonul, tableta sau laptop-ul?
Nicio problema, venim noi la tine acasa sau la birou!
Ramai in siguranta, nu te expune!
Respectăm toate măsurile de protecție și prevenție: mănuși, mască facială, dezinfectare periodică, sterilizare (tehnologie UV si OZON utilizata în domeniul medical) telefon la predare! 
PRELUĂM -> REPARĂM -> RETURNĂM

Mai ușor, mai confortabil, mai SIGUR!

Cum funcționează? Simplu!
1️⃣ selectezi ce model de telefon ai
2️⃣ selectezi problema, (pretul va fi afisat direct)
3️⃣ alegi ziua si ora cand sa venim la tine! 

Totul in doar 2 minute!  🕐
Dacă dorești poți primi un telefon la schimb pe perioada reparației! Absolut GRATUIT!

Cea mai mare parte a dispozitivelor se repară în aceeași zi (dacă dispozitivul se preia in prima parte a zilei)


PRELUĂM -> REPARĂM -> RETURNĂM
Plata reparației se face la urmă, cash sau cu cardul, cum doresti!

Stai acasă, protejează-ți familia! Venim noi la  tine! 

Termeni și Condiții Pick-up & Delivery

Serviciu de Pick- up & Delivery este un serviciu de preluare/predare a dispozitivelor de la adresa clientului. Preluările se fac de pe raza municipiului Iași plus zonele metropolitane: Valea Lupului, Bucium, Miroslava, Valea Adancă și Dancu!
Serviciu este pentru solicitari NOI de interventie/reparare (nu este disponibil pentru garanții) a dispozitivelor (telefoane, tablete, laptop-uri).
SERVICIU ABSOLUT GRATUIT!
Prețurile pentru reparații sunt cele standard, practicate în magazinul nostru Gsm Zone, fără alte adaosuri sau comisioane. Preturile le vedeti in timp real, direct pe site in momentul rezervarii! Fără surprize neplacute, fara comisioane sau alte taxe! Preturile pot suferi modificari in functie de furnizori sau de variatiile cursursului valutar. Promotiile, ofertele sau reducerile nu sunt valabile impreuna cu serviciul de Pick-up&Delivery.

Opțional, la cerere, clienții pot primi la schimb un telefon swap/înlocuitor pe perioada efectuarii reparației (în limita stocului disponibil).
Plățile se fac la predarea dispozitivului, adică la sfârșit, cash sau cu cardul (se stabilește în prealabil).
Sosirea la adresa menționată de client poate fi decalată de nivelul traficului rutier.
Programul de preluare/predare este de L-V intre orele 10.00 – 17.00.

GDPR
Prin completarea formularului de mai jos clientul este de acord sa i se prelucreze datele personale precum: numele, prenumele, datele de contact.
Prin completarea formularului clientul este de accord sa fie contactat de catre fima noastra pentru informari ce țin de statusul reparatiei dispozitivelor sau a activitatii noastre. Canalele de informare pot fi: SMS, email sau telefonic.
Prin completare clientul este de accord sa puna la dispozitie odata cu dispozitivul la reparat accesul la datele pe care le contine, acestea se acceseaza si prelucreaza doar la solicitarea expresa a clientului.
Clientul poate solicita conform legii europene GDPR interogarea platformei noastre de prelucrare a datelor si poate solicita eliminarea  datelor personale din sistem printr-o cerere scrisa la punctul de lucru. Firma noastra nu ofera accesul la terte persoane/companii asupra datelor personale ale clientilor.